onsdag 18 mars 2009

En trovärdig statsminister!

Jag är inte moderat, men jag tycker att statsministern Fredrik Reinfeldt (m) gjorde bra ifrån sig i debatten mot Mona Sahlin (s) i TV i kväll. Henrik Brors på DN skriver: "I tisdagskvällens tevedebatt i 'Rakt på med K-G Bergström' var det framför allt statsminister Reinfeldt som riktade anklagelser mot Sahlin. Han hävdade att Social­demokraterna vill 'låta sedel­pressarna rulla' till amerikanska bildirektörer, inte har någon klimatpolitik eftersom man inte talar om att höja koldioxidskatten för bilarna, och för att inte ha några resurser till välfärden".

Mona Sahlin var ute och cyklade helt. Hon försökte, det kan ingen ta ifrån henne, att komma med trovärdiga svar under debatten. Hennes ihåliga argument föll dock platt ner till marken. Det blir nog en borgerlig regering efter valet 2010 också. Eller är det någon som vill se Lars Ohly (v) som utrikesminister eller något liknande kanske? Gud bevare oss väl!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lasse Ohly skulle bli en utmärkt minister: utrikes- eller någontingannatminister kan väl vara osagt än så länge.
http://www.facebook.com/profile.php?id=748682814&ref=name

Anonym sa...

Reinfeldt är ett ess liksom Anders Borg. Lars Ohly är en charmig kille men han passar bäst i opposition.
Bildt är mycket bra som utrikesminister.

Men Stig Henriksson (v) i Fagersta han är faktiskt riktigt bra.

MariavB

Margit Urtegård sa...

Hej Maria.

Moderaterna kan skatta sig lyckliga över att det var Fredrik Reinfeldt som blev moderaternas framtida politiker och inte Ulf Kristersson; jag tänker på den gången Fredrik slog ut Ulf i muf. Det var nog bra för partiet att det hände. Fredrik är jättebra, det har jag alltid tyckt.

Jag håller med dig, Stig Henriksson (v) i Fagersta imponerar.

MVH Margit

Anonym sa...

Maria Wetterstrand som utrikesminister, Ohly som socialminister.

Till skillnad mot nuvarande dito människor med passion...