lördag 28 mars 2009

Fredrik Skavlan.

Fredrik Skavlan och Margit Urtegård
Maria Wennerberg och Jonas Gardell
Som jag tidigare har berättat om så var jag och såg den sista inspelningen av Skavlan. Jag åkte dit med min svägerska Maria. De roligaste gästerna var Jonas Gardell och Fredrik Reinfeldt. Min väninna Cattis skulle åka med, men fick förhinder, därför har jag lovat henne att berätta hur det var. Jag pratade med Fredrik Skavlan, han var lika snygg, sympatisk och trevlig i verkligheten, som han är i TV-rutan. Han tyckte det var kul att han och jag är födda samma år också; i samma land dessutom! Han har redan åkt tillbaka till Norge; han behövde åka hem för att tjäna pengar, sa han skämtsamt. Jag hoppas att han kommer tillbaka till hösten; då han är den bästa programledare vi har haft på länge i svensk TV. Vi behöver mera skratt och mindre svårmod i dessa dystra tider. Välkommen tillbaka Skavlan!

3 kommentarer:

Cattis Zetterwall sa...

Tack Margit!

Man blir då inte besviken på din blogg. Själv fick jag stanna hemma denna dag. Men nu vet jag att du fick en trevlig kväll och mycket fina bilder till din blogg.
Hoppas att vi kan hitta på något med skoj snart.

Ha en skön dag

//Cattis

Margit Urtegård sa...

Hej Cattis.

Tack. Det är Stormy Monday på Keramikens hus på fredag kväll klockan 19.00. Vi kommer att gå dit vid 20.00, följer ni med?

Ha en skön dag i solen!

Kram Margit

Cattis Zetterwall sa...

Det vore väldigt kul, man jag är i Stockholm på föreläsning och vet inte när vi är tillbaka.

Men vi kanske kan höras.
Kram Cattis