lördag 31 januari 2009

Tjejmiddag och SPA i Enköping.

Sanna och Margit på SPA.

I går kväll var det dags för tjejmiddag igen. I snart 15 år har vi träffats hemma hos varandra över en god middag och god dryck. Det började i föräldraföreningen på Långbergsskolan, där fyra av oss var med i styrelsen. Två av damerna som är med i middagsklubben kommer från Enköping. Syftet är att ha trevligt ihop, stötta varandra och ha ett bollplank. Ett positivt och närande nätverk helt enkelt. En av damerna är en tidigare mycket aktiv socialdemokratisk lokalpolitiker. Hon och jag har inte alltid samma uppfattning om saker och ting i strängnäspolitiken, törs jag nog lugnt påstå:-). Men, kul det har vi och toleransen är både stor och hjärtlig.

Gårdagens middagsträff kombinerade vi med att gå på HARMONY Hud & Spa på First Hotel i Enköping, där Nina Brunosson tog väl hand om oss. Efter tre timmars njutning och välbehag där, fortsatte vi kvällen hemma hos Sanna med en underbar middag och pratstund. Tjechov lär ha sagt, enligt Karin Thunberg på SvD, att:

"Vilken idiot som helst kan möta en kris - det är det dagliga livet som tröttar ut en".

Så för att vi inte skall tröttas ut i våra roller som mammor, fruar, yrkesarbetare och vanliga vardagshjältar unnar vi oss lite lyx i bland och tar extra gott hand om varandra.

Tar oss tid att parkera i solen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser och låter skönt ! mycket klokt ! Du hinner med så mycket !
Har åkt lite skridskor, samt styrketränat (kan behövas)Hälsningar/maria

Margit Urtegård sa...

Hej Maria.

Ja, det var skönt, det är bra att kunna hämta krafter någonstans, det är ju rätt mycket i politiken just nu. Kom just hem från en middag hos goda vänner. Skridskor är inget för mig, jag är mest som Bambi på isen:-). Men, styrketräna är skönt. Vi ses nog på måndag.

Kram Margit

Anonym sa...

Bra tjejer styrketräna och hämta krafter så ni kan stå emot trycket och kämpa för våra barns skolor!