söndag 11 januari 2009

Politikerparet Wågström på besök!

Margit och Peo.
Två lyckliga bloggare klockan fyra på morgonen!
Ann-Sofie och Margit.
Ann-Sofie och Peo ordnade med ölprovning.
Moderatmuggar, Margit och Peo.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Fy på er nattugglor! Här sliter vi andra i vårt anletes svett åsså sitter ni där och hinkar öl OCH små, små glas skymtar jag åsså minsann. Och tidigt blev det också har jag hört......

Margit Urtegård sa...

Hej på dig Mats.

Ja, vi är några riktiga nattugglor! Men, vi har inga ugglor i mossen! Man får inte roligare än vad man gör sig, har jag lärt mig. Då gäller det att träffa goda vänner, äta god mat, dricka god dryck och skratta mycket. Då lever man länge har jag hört.

Jag har gjort lite nytta i helgen också, träffat dig och andra konstruktiva oppositionspolitiker, tagit fram ett bra beslut om skolan tillsammans med er, pratat med sörmlands radio i morse, de ringde och väckte mig klockan 8 i morse och varit på pressträff hos tidningen i dag. Som jag sa till dig när jag ringde dig klockan 21.30 i fredags kväll, jag har ingen av-knapp!

Peo och Ann-Sofie är jättegoda människor, som jag gärna sitter uppe halva natten tillsammans med.

Klem
Margit

Anonym sa...

Försök int! Halva?

Nå vilket var godast?

Anonym sa...

Det syns att ni hade det gott.

Men försök hitta din av-knapp;-). Annars kan det gå som för mig. Man blir sjuk, om man bara använder sin gas. Dokument inifrån; Om Livspusslet på svt 2 igår var skakande att se. Det kommer i repris, och som politiker måste vi ta hänsyn till problemen. Professorn trodde på flera generationer innan vi lär oss.

Kram

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Jag dricker normalt inte öl, har aldrig tyckt om smaken. Detta vet Peo och Ann-Sofie, därför tog de med sig flera sorter för att jag skulle få prova, samt få kunskaper om att öl kan ha olika smaker. Jag gillade bara Chimay, men de hade de redan gissat att jag skulle göra det. Det är tydligen en öl-sort som vi som gillar vin tycker om.

Klem
Margit

Margit Urtegård sa...

Hej Lena.

Jag kommer att ta fram eller hitta av-knappen när allt detta med kriminalvården är över, jag lovar. Det är just för att hålla mig på fötterna som jag gräver ner mig i annat; en överlevnadsstrategi helt enkelt. Sen är det extra viktiga frågor som måste tas hand om i politiken i Strängnäs nu.

Kram
Margit

Anonym sa...

Sitta och dricka öl med alkoholhalt på 9% klockan fyra på natten ???
Dessutom en prislapp på 70 spänn litern.
Förstår att ni använde små glas.

Tacka vet jag Norrlands á 25 kr/l.

Mvh Patrik

Anonym sa...

Hej Margit !

En av mina chefer sa en gång.
"Jag förstår inte att de som aldrig brunnit för något kan kalla sig utbrända ?"

Hon är en sund kvinna, min fd chef.

//Patrik

Margit Urtegård sa...

Hej Patrik.

Du behöver inte vara orolig, vi drack inte öl klockan fyra på morgonen; det var vatten som gällde då.

MVH Margit

Anonym sa...

Hej och tack för senast!

Hälsa Pontus
Ann-Sofie

Margit Urtegård sa...

Hej Ann-Sofie.

Tusen tack för senast, det var jättetrevligt att ha er på besök.

Kram Margit

Anonym sa...

Det är det som är det farliga. Att man i sin posttraumatiska stress, som kriminalvårdens behandling av dig kan ha utlöst, hamnar i missbruk. Arbetsnarkomani har varit mitt största missbruk. Bekräftelsen som kommer när man är duktig, briljerar och levererar; ger kickar och är en bra flykt från sig själv och sin smärta.

Så se upp, livet är skörare än man kan tro. Jag var en fågelholk när jag stod med mitt cancerbesked. Ska ska man inte kunna palla mer, tänkte jag, innan man dör.

Men jag har trots allt varit med om väldigt mycket tuffa saker.

Kram

Lena

Margit Urtegård sa...

Hej Lena.

Svårt att vara arbetsnarkoman när jag inte är välkommen till min arbetsplats. Det är ingen fara med mig.

I dag har jag beställt en resa till Lanzarote, skall ner och besöka pappan till Margarita, slicka lite sol och skriva på min bok. Åka hem till byn känns det som, jag bodde ju där när jag var 18 år.

Sköt om dig.

Kram Margit

Anonym sa...

Det är riktigt. Passa på att resa när tid och ekonomi medger. Det är
välgörande att resa och uppleva annan kultur.

Vi hörs.

P.s jag lägger av luren kl 20.00 när jag lägger mig. Sjukgymnasten och jag har kommit fram till att det kan vara det som kommer att hjälpa mig att sova ordentligt igen. Det har fungerat två nätter. Jag kan sova längre!! d.s

Kram

Lena