torsdag 4 juni 2009

Löt: "en grej i periferin"?!

Den förra landstingsdirektören Lars Andåker beskriver Lötbadet som en "grej i periferin". Ett bra exempel på att vi borde lägga ner landstinget! Landstinget gynnar tydligen bara vissa invånare i Sörmland och definitivt inte oss i Strängnäs.

Tidningen skriver: "'Det är inte vårt beslut'. Så svarar landstingsstyrelsens ordförande Jörgen Danielsson (S) de oroliga patienter som protesterar mot att landstinget säger upp sitt avtal med Löt. En fråga som innan beslutet togs inte diskuterats politiskt. Men Danielsson är nöjd med resultatet: – Det var rätt beslut, säger han". Det politiska stolpskottet, landstingsrådet Jörgen Danielsson (S), vill alltså inte ta något ansvar i frågan. Men, det var rätt beslut, enligt honom. Ytterligare ett exempel på att vi borde lägga ner landstinget. Med sådana flata och fega politiker på plats där, behöver vi absolut inte behålla något landsting.

3 kommentarer:

Lena sa...

Heja Margit!

Du har huvudet på skaft.

Kram

Lena

erik sa...

Just precis, centrum och navet i Södermanland stavas ju Katrineholm.

Katrineholmare konsumerar mer än de flesta i allt från sjukvård till poliser.

Erik

Marie-Louise F M sa...

Hej Margit!
Den nya majoriteten har visat att de inte bryr sig om våra patienter. Om majoriteten vill kan de ta tillbaka beslutet när som helst, Lars Andåker gör bara som han blir tillsagd.
Jag har skrivit en interpellation och den kommer upp på LF den 16 juni.
Kram, Marie-Louise