söndag 28 juni 2009

Politikerveckan på Gotland 2009.

Sanna Rayman, ledarskribent på SvD, och Margit Urtegård
Sverigedemokraterna på plats under Lars Ohlys (V) partiledartal.
Min väninna, Nina Krogen, och jag äter på vår favoritrestaurant på Gotland.
Europaparlamentarikern Cecilia Wikström (FP) och Margit Urtegård.
Min väninna Nina och jag har anlänt till politikerveckan på Gotland. Först träffade vi min favoritjournalist, Sanna Rayman SvD, på Gotlandsbåten. Sanna gjorde ett gott intryck på oss; hon är like trevlig som hon är duktig. Sedan lyssnade vi på Lars Ohlys (V) tal. Där fanns det ett tiotal sverigedemokrater med plakat där det bland annat stod att inga kommunister till riksdagen 2010 samt att man skulle "Ge oss Sverige tillbaka". Tillbaka till vem kan man undra?! Det fanns minst två poliser per sverigedemokrat på plats. Efteråt åt vi middag på vår favoritrestaurant. Där träffade vi bland andra europaparlamentarikern Cecilia Wikström (FP). Jag berättade att jag hade kryssat henne i EU-valet och hon lovade att göra ett bra jobb där nere.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att se att du är på topp! Du arbetar för fullt, ser jag. Är stolt över dig. :-)

Skulle skicka sms och ringa dig idag, tro´t eller ej?! ;-) När jag via Facebook såg att du inte var i Eskilstuna och arbetade, som jag tänkte. Har missat att Almedalsveckan redan är igång.

Jag mår bra TROTS ALLT. Herren är min herde.....

Kram

Margit Urtegård sa...

Hej Lena.

Tack, jag gör så gott jag kan:-). Vi kan höres när jag kommer hem, jeg åker hem på lördag. Vi har det bra här på Gotland, solen skiner och folk är vänliga. Vi har även träffat flera vi lärde känna förra året.

Sköt om dig min vän.

Soliga kramar Margit

Anonym sa...

Min vakkre mamma!! =) *stolt datter* Elsker deg

Margit Urtegård sa...

Hei på deg Margarita.

Og jeg er en stolt mamma, elsker deg.

Nuss og klem fra
mamma