tisdag 26 februari 2008

Bokrean i Strängnäs

Jag har konkat kilovis med böcker, stått i kassan och hjälpt kunder att hitta böcker de vill köpa. Jag har inte sadlat om, men jag har provat på något nytt under några dagar. Jag hoppas jag får möjligheten att arbeta flera gånger i den trevliga bokhandeln i Strängnäs. Alla glada strängnäsbor jag har träffat i butiken under de här dagarna är rena vitamininjektionen för mig. Jag älskar böcker, det är helt otroligt hur många bra böcker det finns att läsa. Jag rekommenderar alla att gå och handla nu på bokrean, årets begivenhet. Tack till all personal på bokhandeln, ni är underbara allihopa.

2 kommentarer:

yeska sa...

Hej Kirre
Jag måste ju medge att jag var lite rädd för att du skulle debattera med allt och alla i kassan på bokhandeln. Man köper en trisslott och får med sig Stängnäspartiets pamflett, haha!
Men jag är mer än nöjd, fränka!
många kramar
y

Margit Urtegård sa...

Hej Yeska.

Jag visste att du skulle bli nöjd, du trodde ju att jag bara skulle stå vid bokhyllorna och läsa böcker hela dagarna. Det är inte svårt att imponera då, när förväntningarna var lika med noll:-)), även jag kan prestera bättre än det. Tycker om dig Yeska, de här dagarna på bokhandeln har gett mig ny energi. Kram på dig.

Med vennlig hilsen Margit