måndag 11 maj 2009

Den underbara våren!När jag bodde på Lanzarote så saknade jag våren vi har här i norden. Det gör ont när knoppar brister, men samtidigt så är det så skönt. Jag älskar våren! Min granne säger att det säkraste vårtecknet i vårt grannskap är att jag sitter och solar i en skön solstol. Här kommer dock bildbevis på att jag inte bara sitter och latar mig i solen. Mina pelargoner skall omplanteras i år och nu har jag börjat med det. Vår raskatt Donatella, en ragdoll, är också förtjust i våren, då får hon komma ut varje dag, i band, men ändock. Hon klättrar gärna upp i våra fruktträd, men hon kommer aldrig ner igen på egenhand. Så nu får jag klättra i träd också. Det är som att ha småbarn igen!

4 kommentarer:

Ebbe Ollman sa...

Min huskatt Emil håller sig för god för att klättra i träd. Han gillar att ligga still på marken och likna en sten...För nästan 10 år sen hade jag en svart honkatta vid namn Hoppsan! som klättrade överallt och kunde hoppa upp nästan två meter i luften från stillastående om en retsam fågel flög för nära. Hon var hälften Norsk skogskatt.

Margit Urtegård sa...

Hej Ebbe.

Kul namn du har på dina katter. Det låter som Emil gillar bäst att ligga helt still uta att röra sig alls. Han kanske väger en hel del också då?

Halvnorska Hoppsan hon hoppade:-), den var rolig. Vår granne har en norsk skogskatt. När Donatella kommer lös från bandet i bland brukar hon gå dit och jaga den upp i ett träd. Hennes instinkter är det inget fel på.

MVH Margit

Cattis Zetterwall sa...

Hej Margit!

Men var är bilden när du var på väg efter "kattan" i trädet

Ha en skön kväll

//Cattis

Margit Urtegård sa...

Hej Cattis.

Det är nog ingen vacker syn när jag klättrar upp i trädet:-), så jag spar mina läsare för sådana bilder.

Ha en skön kväll du också. Hälsa Strängnäspartisten!

Klem
Margit