lördag 13 december 2008

Ha en trevlig Lucia!

Tärnorna Yeska och Margit.
Vi var tre tärnor i aktion på Bokia i Strängnäs i dag. Här har två av oss tagit oss en välförtjänad kafferast. Vill med denna lilla artikel och bild önska alla mina läsare en trevlig och fridfull Lucia!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Inte är ni några tärnor int! Inget glitter och inga vita linnen! Och inga röda sidenband! Neej! Jag tror inte på att ni är tärnor!

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Titta en gång till, jag har glitter i håret:-).

Klem
Margit

yeska sa...

Titta igen Mats
jag har glitter i ögonen!
Det är roligt att jobba med dig Margit
Kempeklem
Y

Anonym sa...

OK! Att ni glittrar av er själva visste jag ju! Och när jag förstorar bilden till 500% så ser jag glittret i Ditt hår åsså, Margit, så låt går för det!
Ni är tärnor!

Margit Urtegård sa...

Hej Yeska.

Det är roligt att jobba med dig också. Det är så tryggt, när jag inte vet vad jag skall göra så kan jag bara ropa på någon av Er så får jag hjälp direkt. Innan jag kom i går, på min första arbetsdag hos Er sedan bokrean i februari, så var jag lite orolig, jag hade helt glömt hur jag skulle göra i kassan, hur jag skulle slå in olika saker, tänkte mycket på det innan. Men, Ni var så tålmodiga, visade mig flera gånger samma sak innan jag kom in i det igen och jag slapp att bli stressad. Det har inte varit lugnt en enda sekund, kunder nästan hela tiden, men det har varit kul. Sen är det roligt att man känner igen nästan alla som handlar, för mig som är lokalpolitiker så är det jätteroligt att få vara på en arbetsplats där så många kommuninvånare kommer förbi. Jobba, prata och skratta på en och samma gång, vad mera kan man önska sig!?:-). Jag gillar att vara hos Er.

Jag gillar att vara på Fridegård i Eskilstuna också, men där får jag inte vara just nu på grund av kriminalvårdens beslut.

När det var bokrea i februari fick jag semester från kriminalvården för att jobba under bokrean, så den arbetsplatsen måste betraktas som godkänd. Många tyckte jag var knäpp som använde semesterdagar för att arbeta en annan plats, för mig var det en upplevelse att få göra det.

Vi ses på måndag.

Kram från Tullemor.

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Tusen tack för att vi får vara tärnor:-).

Klem
Margit

Dag Bremberg sa...

Bokhandeln i Strängnäs har haft tur!

Margit Urtegård sa...

Hej Dag.

Tärnorna på Bokia i Strängnäs tackar så mycket för komplimangen.

MVH Margit