söndag 30 maj 2010

En lördagkväll med tjejerna!

Birgitta Elvingson (MFP), Ann Landerholm (M), Maria von Beetzen (M), Margit Urtegård (SP) och Hélène Brodin Reindorf (KD)
Hélène Brodin Reindorf (KD), Birgitta Elvingson (MFP), Maria von Beetzen (M), Margit Urtegård (SP) och Ann Landerholm (M)
Hemma efter en trevlig och inspirerande tjejkväll hemma hos Ann Landerholm (M) i Strängnäs. Valet i september var huvudämnet. En ohelig allians styr Strängnäs i dag. Tre partier, Centern, Folkpartiet och Socialdemokraterna, som alla förlorade minst ett mandat (en ledamot) vardera i kommunfullmäktige i valet 2006 regerar nu tillsammans. En maktfullkomlig allians som inte vill ha öppenhet, insyn och demokrati. Väljarna avgör hur framtiden blir. Vi är hoppfulla. Vi tror på förändring. Tusen tack Ann Landerholm för en givande och underhållande kväll. Det blir ett spännande val!

2 kommentarer:

Dag Bremberg sa...

Det blev sent, förstår jag ;-)
Ni skulle ju inte prata politik, men det var väl omöjligt?

Margit Urtegård sa...

Hej Dag!

Skulle vi inte prata politik? Det hade jag ingen aning om. Då har du fått information jag inte har fått:-). Ja, det blev sent. Henrik Landerholm kom hem sent och vi ville ju prata lite med honom också.