torsdag 5 november 2009

Bilder från Gambia.

Margit och Awa på hotellet SunBeach. Margit och Munas på restaurant Mr. Bass Bendula Garden.Här lär vi oss att äta med fingrarna hemma hos Fatou. Pontus, Margit, Tamsir och hans farmor.Awa har bäddat våra sängar med blommor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei mamma!! Fiiine bilder du lastet opp!Ser ut som dere har hatt en fantastisk opplevelse, er vel ikke hver dag en får lære seg å spise med hendene! Hjemme hos oss var det lov når vi spiste kylling-lår husker i! hehe! Ja å kanskje pizza! hihi!

Gjorde sikkert sterkt inntrykk å være nede der! Gleder meg til å få høre alt!

Savner dere alle å tror det blir godt å få komme hjem til jul, må prøve å få til en 11dagers tur!

Hvordan går det med Donatella blir det noen kattepuser? Håper fortsatt på at i vært snill nok i år sånn at i får en levende julegave!!

Elsker deg mamma!! SKØT OM DIG!!

STOOOOOOOOOOOOR KLEM! Ønsker deg en fin helg!

Margit Urtegård sa...

Hei Margarita.

Det var fantastisk fint å väre i Gambia. Koslig å få nye venner, venner for livet. Har allerede fått mail fra den ene veninnen min der nede. Ho fortalte at alle på hotellet savner oss allerede. Det blir jo litt liv og röre rundt oss vet du. Du husker vel fra de ganger du har värt med oss på tur.

Jeg synes det er litt trist når vi ikke er alle sammen i familien vår som reiser tilsammen på tur lenger. Det blir liksom ikke det samme uten deg og Benjamin.

Donatella er gravid og du kommer at få en kattunge i julegave om du vil og kan.

Jeg lengter til du kommer hit til jul. Det skal bli så morro og så koslig å få treffe deg igjen, har jo ikke sett deg på et helt år, det er for lang tid å väre borte fra mamman sin vet du vel. Jeg elsker deg tullemor.

Stoooor nuss og klem fra
mamma

Anonym sa...

Hei mamma!
Ja i vet absolut hvordan det er å være på tur sammen med dere! Blir alltid kjent med nye mennesker, glemmer aldri de søstrene vi ble kjent med som bodde på samme hotell som oss på Lanzarote, du snudde deg i køen på flyplassen å begynte å prate med de..=) Som i har sagt tidligere er i glad for at i har arbet det sosiale fra deg!! Kommer laaangt i livet med å være sosial!

Er viktig i alle sammenheng, fritid, skole og arbeid! Så i sier det igjen..Takk mamma for at i har arvet den biten av deg!!

Ja i har mulighet til å ha katt, bor sammen med yngve å han har ganske stor leilighet..og hage som katten kan være i på sommern! Men hvordan gjør vi det? Hvordan kommer den katten hit til Molde? Skal dere ta den med hit?

artig at du har fått deg venner i Gambia, tror du kan gjøre mye godt for dem, så at du har sendt bursdagsgave til den lille gutten..kjempe fint av deg!!

Min snille mamma!!

Et år er litt lenge ja! Men tenk så artig det blir når vi møtes! masse å prate om!! Får ta frem en god vin å prate masse!!!

Savner deg!

Er veldig glad i deg!!

Min unike mamma, finnes bare en av deg og det er du!

KLEM!

Margit Urtegård sa...

Hei igjen Margarita.

Det er så koslig å få kommentarer fra deg, tusen takk tullemor for alle gode og fine ord.

Kattungene kommer nok först til jul og de må jo väre minst 12 uker för de kan reise fra mamman sin. Så vi får kjöre kattungen hjem til deg i Molde i begynnelsen av neste år da, i mars- april kanksje.

Har du blitt samboer du da? Jeg trodde du bodde i egen leilighet jeg:-).

Elsker deg.

Klem og nuss fra mamma

Anonym sa...

Ja i prøver å få til noen kommentarer av og til siden i vet du blir glad da!! =)

Ja selvfølgelig, tenkte de kom tideligere en det. Hååååper dere får til å levere en kattebebis til meg da, går det ann å øsnke en jentepus kanskje? Vil så gjerne ha en liten mini donatella, hun er jo verdens fineste!! Pleier å vise bilder av henne til mine venner!

Njaee, er jo nesten samboer ja. Med han Yngve =) Nå holder vi på å ordner hjemme hos han, har malet møbler hvite og vi skal kjøpe litt gardiner og nytt teppe på torsdag! Blir kjempefint, gutter trenger lit hjelp av oss jenter med å pynte leilighet av og til!

Nå skal i finne senga, har vært på seinvakt i praksis til 22.30..så da blir det godt å få legge seg.

Vi snakkes!!

STOOOOR KLEM! Elsker deg!