lördag 15 november 2008

I´m back in town!

En "kanontur" på Malta!
Efter tre veckor på resande fot, boende i en resväska, skall det bli oerhört skönt och dejlig att vara hemma ett bra tag innan jag åker ut på nya äventyr igen. Jag tänkte att blogga från Malta, på engelska faktiskt. För det första för att det inte finns ä, ö och å på tangentbordet där nere och för det andra för att jag ju befann mig på en kurs i engelska. Då Peppe, Jeppe eller vad han nu hette på död och liv skulle ha synpunkter på det, så lade jag ner det projektet. Jag har i stället njutit av min språkkurs på Malta och allt vad det innebar/innehöll. Mycket prat, skratt och lite verkstad, skulle nog många vilja kalla det. Men, så är det inte, vi har jobbat hårt.

Jag har haft det otroligt roligt på kursen. Nu skall alla intryck smältas och lagras. Alla mejladresser skall läggas in i datorn och bilder sparas. Vänner från "all over the world" finns i mitt hjärta och i min själ. Jag är lyckligt lottad som har fått vara med om denna spännande kulturresa på Malta. Med stor tacksamhet och ödmjukhet skall jag bära dessa erfarenheter, kunskaper och minnen med mig vidare i mitt liv. I morgon skall jag berätta mera. Nu skall jag sova några timmar i min egen säng. Borta bra, men hemma bäst!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Som skjuten ur en kanon, ser jag!
Welcome back!
MATS

Anonym sa...

Hej Margit och välkommen hem, det låter underbart bra ! Skulle vilja diskutera det lokala medieläget med dig. Kan du äta lunch på måndag ?
MariavB

Anonym sa...

Välkommen hem Margit.
Du behövs verkligen i bloggosfären.

Du kommer idag passera 40,000.

Grattis!!!

(s) forever

Anonym sa...

Kära nån Margit vad länge du har varit borta. Fint att få dig hem igen!
Nina

Anonym sa...

Vad vill du säga med denna bild :-O

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Många skulle nog vilja skjuta mig ur/från en kanon!:-)

Tusen tack, det känns bra att vara tillbaka. Skönt med tre veckor semester. Jag hade bara en vecka ledigt i sommar och det var under den veckan jag var på politikerveckan i Almedalen på Gotland. Och det var ju inte direkt lungt eller vilsamt:-).

Har saknat dig.

Klem Margit

Margit Urtegård sa...

Hej Maria.

Tusen tack. Jag äter gärna lunch med dig på måndag, helst klockan 12.30 då jag har ett möte vid 11.15, som nog är slut tills då.

Skall bli kul att träffa dig igen, long time no see!

Kramar Margit

Margit Urtegård sa...

Hej (s)forever.

Tusen tack. Ja, det skall bli skönt att gå in i cyberrymden igen!:-)).

Du har nog rätt, jag kommer att passera 40 000 läsare i dag, inte unika dock då alla räknas varje gång de går in på bloggen, men fantastiskt i alla fall. Tack.

Det är underbart att vara hemma. Jag blev även glad för att se kattskrället:-). Den bortskämda katten har tydligen också saknat mig. Donatella är fantastisk, men det är inte kul när hon väcker oss i ottan varje morgon.

Med vänliga hälsningar
Margit

Margit Urtegård sa...

Hej Nina.

Tack. Skönt att vara hemma igen, jag har inte varit så länge borta sedan 2003.

Hälsa alla dina så mycket från mig. Vi ses i morgon.

Mange klemmer fra
Margit

Anonym sa...

Hej Margit !

12.30 på måndag blir utmärkt ! Plats via sms/ Kram

Anonym sa...

Hei mor!
Gjett kem i vært på kino med idag!? Brynjar...for rett etter jobb...var kjemperart og se han igjen! En voksen mann gitt...men han skulle tilbake til Hamar han (militæret) så i kjørte han til bussen kl 22..haha! Vi rakk ikke og snakke med hverandre så mye siden vi først va på kino og etter det va oppe på kringsjå å spiste vaffler en kort stund før han skulle fære...=(

Sist i møtte brynjar var vel 94 på bryllupet til deg o Pontus tenger i!

Nå er det snø i molde, e det snø i sverige?

Vi hadde snø første gangen for en måned siden..morsommt!

Kos deg masse mammaen min!! Snakkes!

Nuss og klem!

Margit Urtegård sa...

Hei på deg Margarita.

Så koslig at du kommer hjem til jul, jeg gleder meg masse til å få se deg igjen.

Jeg koser meg masse, Margarita, jeg lover deg det. Det er slutt på alle tunge stunder, i alla fall alle de tunge stunder jeg kan velge bort bare gjennom at slutte å bry meg om hva idioter synes og sier. Vi driter helt enkelt i alla teite mennesker, eller hva synes du mitt hjerte?

Jeg elsker deg. Morsomt at du har truffet Brynjar igjen. Hils Hege og alle de andre.

Klem fra mamman din.

Anonym sa...

hei!
Ja det høres fornuftig ut mamma, bort med all negativ energi!

I kommer hjem den 22e og blir hos dere til den 29e...så en liten uke får vi være sammen!
Må jo være her også når i har fri vettu, er så mye ting i har lyst å gjøre her som i ikke hatt tid til enda..=)
Så må i jobbe masse i dec..har fått meg ny jobb...trenger masse ekstra penger...har ikke følt meg så fattig på lenge asså :( sånn er det å være student...men i liker det ikke..Så blir godt med litt ekstra penger snart!
I har siste uken i skolen nå før praksis..så på mandag begynner den første praksisperioden i barnehage..skal være på en barnehage som er to min bort fra Kreklingbakken der i bor =) Gleder meg til å få være sammen med barn! Du veit jo at i er litt verpesjuk..hehe

I skal hilse fra hudterapeuten min..hun hadde deg som kunde når du bodde her! =) Verden blir enda mindre asså...rart! Husker ikke nå ka hun heite men det kan i skjekke..men du husker nok kem du pleide å gå til!

Nå skal i sove, skole imorgen vettu!
Hils alle!!

Nuss og klem!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.