tisdag 26 augusti 2014

Hej, är du sugen på att rösta SD?

Under den här valrörelsen har jag mött många som säger att de skall rösta på Sverigedemokraterna den 14 september. Flera av dem har snabbt deklarerat att de inte är rasister, men att de är missnöjda med hur de andra partierna hanterar integrationsfrågan.

Det är deprimerande att höra alla dåliga och usla argument för att dela upp människor efter ursprung, etnicitet och religiös tillhörighet med mera. Det finns inga vi och de, det finns bara vi!

Christian Thorén fick mig glad igen. När jag läste hans debattartikel "Hej, är du sugen på att rösta SD?" kom hoppet tillbaka. Till alla er som tänker rösta på det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna i höstens val läs vad Christian Thorén skriver. Han är klockren.

Vi som kämpar hårt för att humanistiska partier skall styra vårt fantastiska land kan läsa artikeln varje gång vi behöver tröst och uppmuntran.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att "du tar fajten"!

Ja, hemska människor som inte aktivt arbetar för sin egen kulturs förintelse och sitt eget folks undergång borde det vara spöstraff för!

Håll kämpaglöden vid liv!

Nu tar vi dem i valet!