måndag 24 februari 2014

Alexander Bard är ingen politiker

Alexander Bard är en kul kille och en duktig musiker. Han är en spännande och en mycket skärpt individ. Men han är ingen riktig politiker. Han vill synas och han vill provocera och det är han duktig på. Men när en vuxen man beter sig som ett barn och vräker ur sig precis vad som helst om sina medmänniskor då visar han hur omogen han är trots sin intelligens. Det finns olika former för intelligens.

Alexander Bard kallar Centerkvinnorna för "jävla miffon" och "missfosterhjärnor" för att de tycker annorlunda än honom rörande sexköpslagen. Om centern åker ur riksdagen efter valet i höst kan man utgå ifrån att nyliberalerna med Bard i spetsen har en viss skuld i det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Intelligens och mognad går inte hand i hand. Inte heller traditionell intelligens och emotionell sådan.

Alexander Bard är som ett storvuxet barn som är duktig på vissa ämnen - men trots det fortfarande ett barn som behöver en vuxen som ska bestämma och hålla honom i handen. Själv är han för omogen för att få fatta självständiga beslut.

Centern har redan blivit allvarligt skadad av Bard och likasinnades vansinnesidéer.

Kanske passar Bard bättre tillsammans med PP:s pedofilvurmare?

Snart kommer väl frågan barnsex återigen på tapeten. 12-åringar är väl tillräckligt "mogna" för samlag?

Dick Wase och andra likasinnade kryper ut från sina gömmor och dunkar Alexander Bard i ryggen. "Intelligensian" samlad på ett ställe.. Lättare för polisen på det sättet ;-)