tisdag 21 augusti 2012

Partierna flörtar med mörka krafter

Alex Voronov skriver: "Halvvägs in i mandatperioden börjar kommunalråden darra. I stället för att presentera en egen analys – där kompromisslöst försvar av människors strävan efter frihet och lycka i annat land är centralt – väljer de att närma sig SD i tilltal och sakpolitik." Om det han påstår är sant är det illa. Man skall inte flörta med Sverigedemokraterna för att få deras väljare. Man skall presentera sig egen politik. Att Socialdemokraterna har förlorat många väljare till Sverigedemokraterna är ingen ursäkt för att kopiera Sverigedemokraternas propaganda. Satsa på skolan, se till att kunskapssamhället utvecklas, då kommer främlingsfientligheten att reduceras snabbt.

Nu är det inte bara Socialdemokraterna som flörtar med mörka krafter i samhället för att locka till sig väljare. Moderaterna gör likadant. Människorättsaktivisten och kvinnofridssamordnaren Bahareh Mohammadi Andersson frågar: "Snälla Fredrik Reinfeldt, dina medarbetare tiger men du kan kanske svara; vad gör den skäggiga mannen i slips som tänker som en taliban i ditt parti? I SVT berättar mannen om sin längtan efter sharialagarnas paradis medan Sverige ligger i krig med talibanerna vilka med vapen i handen strider för sharia-paradiset, för män. Och, mannen i slips som talar som en taliban, sitter i riksdagens försvarsutskott. Vem skall försvara Sverige?" Man kan ju undra vilka krafter Moderaterna flörtar med när de valde att nominera Abdirizak Waberi till valet 2010? Jag har även tidigare bloggat om medeltidsprofeten Moderaterna fick in i riksdagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du tar upp detta nu i god tid till valet.Dom flesta partier kommer att "mörka" frågan, Så fram med svaren nu annars är risken att SD får många extra röster

David Bergström sa...

Tycker det är sjukt att han får sitta i Riksdagen under Moderaternas fana. Hans kvinnosyn verkar ju mest höra hemma hos SD, samma med hans tankar om homosexualitet.

Lustigt att den anonyma kommentaren tror att SD får extra röster för detta? Snarare borde väl M få färre? (Varför rösta på SD som delar herrens synd på extremt många frågor?)
Det finns 3 andra borgerliga partier som behöver deras röster mer. Två som riskerar att åka ut.

ddayperspective sa...

Är inte sanningen den att alla som kan läsa och tillägna sig ett minimum av politiska floskler OCH GENOMSKÅDA desamma också inser att alla riksdagens gamla partier förverkat sin sista chans hos alla oss som tidigare inte förstått, inte haft tid, men nu inser att Rädda Sverige och demokratin kan bara Sverigedemokraterna! Moderaternas tilltag att sätta Waberi i Försvarsutskottet är ju inte bara huvudlöst! Det måste betraktas som ETT av flera exempel på landsförräderi! Ruinfeldt är slut!