tisdag 6 december 2011

Grönköping (Strängnäs) gör det igen

Man blir nästan alltid ledsen när man läser tidningen numera. Tidningen berättar: "Peter Lundberg anställs som kommunchef. Det står klart sedan Fyrklövern drivit igenom beslutet i kommunstyrelsen." Jag kunde tyvärr inte närvara på kommunstyrelsens sammanträde när man beslutade om detta. Hade jag varit där så skulle jag reserverat mig mot beslutet. Att anställa Peter Lundberg, en person som inte ens kan följa lagar och bestämmelser är så katastrofalt fel att man blir bara uppgiven och arg. Lundberg borde gå i pension. Han har visat sitt rätta jag. Konsultskandalerna borde ha lett till att han fick sparken i stället för ett jobb. Grönköping är vad det hela påminner om. Men, det är klart en politisk ledning som inte har något förtroendekapital kvar hos befolkningen förtjänar väl inget annat än en dålig kommunchef. Lika barn leker bäst.

3 kommentarer:

Margit Urtegård sa...

Jag veckopendlar varannan vecka i mitt nya arbete, därför var jag inte i Strängnäs när kommunstyrelsen hade sitt sammanträde.

Mats Werner sa...

Så rätt, Margit! Synd att Du inte kunde vara med och protestera högt!

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Jag hade inte kunnat gjort så mycket i alla fall. Jag hade kunna kollat om Mariefredspartiets Dag Bremberg var borta som vanligt eller att Moderaterna sa något överhuvudtaget i ärendet, men det skulle inte gett så mycket.