torsdag 15 september 2011

I morgon fyller Emil Zacharias Urtegård 18 år!

Margit och Emil Urtegård i Gambia 2009
Mitt yngste barn, Emil Zacharias Urtegård, fyller 18 år i morgon. Han går i tredje ring på Europaskolan i Strängnäs. Han er en duktig, rolig, engagerad och glad kille. Han föddes i Molde i Norge den 16 september 1993. Det känns lite konstigt att minsta barnet nu blir stor. Det trevliga med Emil är att han fortfarande gärna åker på semester tillsammans med sin pappa Pontus och mig. Vi hoppas på en solresa även i höst. Gratulerer med dagen Emil. Hoppas du får en koselig bursdag. Kram, knus og klem fra mamma.

Uppdaterat 2011-09-16: Stort GRATTIS till körkortet du fick i dag. Tänk att du klarade både teoriprovet och uppkörningen på din 18-årsdag! Kram, knus og klem från en mycket stolt mamma!

5 kommentarer:

Claes Eriksson sa...

Stort Grattis Emil!!!

erik berg sa...

Grattis Emil och lycka till med körkortet!

Frank BACKMAN sa...

Ett stort Grattis och Lycka till, du har bra föräldrar som du kan ha till förebild!!

Jan Eriksson sa...

Grattis till Emil på födelsedagen och till körkortet. Dina föräldrar är med rätta stolta nu antar jag. Var rädd om mammas BMW.

Margit Urtegård sa...

Hej alla.

Tusen tack för alla trevliga gratulationer som ni har skrivit till min son Emil. Han har kört runt i min BMW hela eftermiddagen. Han har hämtat sin farfar och farmor i Sanda till födelsedagskalaset och kört hem de sen. Han har hämtat kompisar i Åker till Europaskolans inspark på Underbar i stan. Nu är BMW:n tryggt parkerad på gården och Emils pappa och jag får sitta uppe och vänta på att grabben skall komma hem från Underbar. Det är väl en sådan tid som väntar oss nu, igen! Tredje gången gillt. Vårt tredje och yngste barn har blivit stor, med allt vad det innebär:-)