fredag 15 oktober 2010

S, FP, C styr vidare med hjälp av MP

Efter en månads förhandlingar, kattrakande och politiskt spel så har S, FP, C och MP bestämt sig; de skall tillsammans styra Strängnäs kommun de nästa fyra åren. Tidningen skriver: "Det blir en Socialdemokratiskt dominerad fyrklöver som kommer att styra Strängnäs kommun de kommande fyra åren." En friskolekramare, Fredrik Lundgren (FP), skall styra den kommunala skolan. Det blir väl det mest spännande att följa.

Tidningen påpekar: "Under valrörelsen har både Centern och Folkpartiets företrädare sagt att deras partier är borgerliga och att man helst ser en borgerlig styrande allians." Det visade sig bara vara lögn och förbannad dikt från Folkpartiets och Centerpartiets sida. Vi var många som påstod under valrörelsen att en röst på C och FP är en röst på socialdemokraterna och vi hade tyvärr rätt. Sorgligt att behöva säga; vad var det vi sa!

Oppositionsrådet Maria von Beetzen (M) försökte in i det sista att rädda kommunen från ytterligare några tragiska år med socialdemokratiskt gammalkommunalt styre av vår kommun. Tyvärr så misslyckades hon med det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart!:)

Anonym sa...

hihi