lördag 11 september 2010

Varför blir det på detta viset för?

Noterar att Sverigedemokraternas, Centerpartiets, Vänsterpartiets och Mariefredspartiets sina förstanamnsintervjuer finns på nättidningen, men inte Kristdemokraternas. Är det Kristdemokraterna tidningen har svårt för eller är det kvinnor? Vi får se till veckan när flera kvinnor skall presenteras.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vem har inte svårt för kd? Ett fascistparti som står för kvinnoförtryck och driver en politik som får sjuka och gamla att ta livet av sig? Nej, hoppas verkligen att svenska folket röstar bort detta extremistparti den 19:e!

Margit Urtegård sa...

Hej anonym.

Du skriver att KD är fascister. Du kan inte ha mer fel.

Fascism är en nationalistisk och auktoritär politisk ideologi som har sitt ursprung i Benito Mussolinis fascistiska rörelse (från 1921 Partito Nazionale Fascista) i Italien, grundad efter första världskriget och med rötter i den italienska nationalsyndikalismen. Fascismen förknippas ofta med en massrörelse, elitstyre och meningen är att individen är underställd statens behov. (Hämtat från Wikipedia)

Mats Werner sa...

En kommentar som den från "Anonym" skall rätteligen inte kommenteras eftersom den är så uppenbart felaktig i grunden. Vederbörande har ingen som helst kännedom om faktiska förhållanden kring det han uttalar sig om.

moderaten sa...

KD är väl knappast ett fascistparti men likväl ett skitparti som inte behövs.

Tror och hoppas att (m) har egen majoritet inom åtta år.

Anonym sa...

fascism är synonymt med nazistiska och övriga högerradikala, ultrakonservativa och auktoritära ideologier och stämmer alltså bra in på kristdemokraternas politik

Mirage sa...

Känns din retorik igen marit? http://www.javla.se/default.aspx?b=50

Anonym sa...

Det låter som att "Mats Werner" inte har så bra koll på kristdemokraternas politik...