måndag 20 september 2010

Sverigedemokraterna tar plats i Sveriges riksdag!

Många är glada i dag. Alliansen fick fortsatt förtroende. För första gången i historien får en borgerlig regering sitta kvar efter/över ett val. Många av oss är deprimerande över att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. Flera hundra tusen svenskar har lagt sin röst på ett främlingsfientligt parti. Det är sorgligt.

5 kommentarer:

blofeldt sa...

Du kanske menade ett invandringskritiskt parti? Det är fler än SD-s väljare och sympatisörer som är oroade över att Sverige håller på att bli tredje världens socialbyrå.

Margit Urtegård sa...

Hej!

Nej, jag menar främlingsfientligt! Det är vad SD är.

haNavi heHadash sa...

Vad du längtar efter är alltså att Sverige ska se ut som

länk

och många liknande videos där. SD har en del hörn att slipa av för att bli mer like Wilders parti, men alternativet är att Malmös gator snart ser likadana ut.

En kontrollerad invandring alltså, av folk som VI vill ha hit, vi kan inte lösa problemen för alla muslimer i Mellanöstern som inte kan ta hand om sig själva. Gå omkring i Rosengård i Malmö så kan du höra massor av muslimer som vill leva ett lugnt liv, men hela tiden hetsas av islamister som har full kontroll över resten - utan några protester från Ilmar Reepalu.

Anonym sa...

gladast är vi som inte gillar kd.

deppigt idag va?

Margit Urtegård sa...

Hej anonym

Du som är så glad för att det gick dåligt för KD får kanske fundera över vilken människosyn du själv har?! SD har vunnit mark i svensk politik, det borde oroa oss alla och inte skämtas bort på något sätt. Din kommentar är barnslig och inget annat.