torsdag 16 september 2010

Grattis Emil Zacharias Urtegård 17 år i dag!

Den glada gutten längst till vänster är Emil Zacharias Urtegård!


Gratulerer så masse med dagen Emil Urtegård! Lilla sonen, yngsta barnet, fyller 17 år i dag. Killen har alltid imponerat på sina föräldrar, sina syskon, sina släktingar och sina vänner! Emil är snäll, rar och duktig på det mesta. I vinstras tog han skepparexamen och förarbevis på båt. Han var garanterad yngsta eleven på kursen. Emil går i andra klass på Europaskolans kemi- och fysikprogram. Inget är för svårt eller omöjligt för den grabben. Jag är mäkta stolt! Stort GRATTIS Emil; du äger!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Hej Margit!

Vilken duktig son du har. Jag förstår att du är stolt.

Anonym sa...

Stort Grattis till en fin grabb,nu
börjar allvaret,då är det bra att ha vakna föräldrar
Lycka till

Margit Urtegård sa...

Hej Sofia och anonym!

Tusen tack. Nu börjar allvaret säger du anonym. Jag vet inte om jag helt håller med om det. Grunden läggs när barnen är små, det är då självkänslan byggs upp. Sen är det klart att det är nu Emil skall börja lösriva sig från hemmet och sina föräldrar och bli stor på riktigt. Men, han har haft en trygg barndom med många som älskar honom runt sig.

Vi kommer att vara vakna. Emil är vårt tredje barn som är på väg in i vuxenlivet.

Det bekymrar mig dock att se hur många föräldrar som slutar vara vakna just när barnet går in i tonåren och skall testa på att bli stor. Det är just då de behöver gränser från vuxna.