fredag 20 augusti 2010

Trevlig helg önskar jag alla mina läsare!

Margit Urtegård på hångelsoffan i Stallarholmen!:-)
Ledarsidan på Eskilstuna-Kuriren vill uppenbarligen se blod. På min blogg nöjer jag mig med kött och blod, det är mer civilicerad. Konstnären Ulrika Florin från Stallarholmen har tagit de här korten. Frisören Ingela Andersson på Hårcentret i Strängnäs skötte sminket. I fall jag inte hinner blogga under helgen vill jag med de här bilderna önska alla mina läsare en trevlig helg. Sköt om er och må så gott!

8 kommentarer:

Marie-Louise F M sa...

Vilka vackra bilder! Jag kommer aldrig att få å vackert hår som du!
/Marie-Louise

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise!

Tusen tack för komplimangen. Det är bara häxor, älvor och troll som får hår som jag:-).

Kram på dig och trevlig helg

Mats Werner sa...

Å vilken kategori hör Du till? ;=)
(Du bjöd på frågan!)

www.hjartat.wordpress.com sa...

Mycket mer effektivt att stråla hjärntumörer - hela hjärnan maxdos-än att få cellgifter. Tur att jag hade tre skitiga gamla peruker i skåpet. De har min svägerska Carin Alun tvättat åt mig. Långa hår och en tantkrull. Så såg du aldrig mig. Men jag skulle vilja ha bilden på kortkort i fp-lokalen, där Voronov trivs bland fp-partiklarna. Där är jag rätt fin.

www.hjartat.wordpress.com sa...

Det jag skrev först försvann;

Jo, att när jag fått igång färdtjänst och kan få komma till dig och ditt politiska högkvarter igen. Det var så länge sen! Ett år sedan, tror jag. Då får du se en skallig dam. Håret åkte raskt av i rejäla efter strålningen av hela hjärnan. Mycket mer effektivt än cellgifterna.

www.lenaalun.wordpress.com sa...

Mats, det vet du väl att vi är Häxor och Älvor på en och samma gång. I min garderob hittade min svägerska Carin Alun ett troll jag hittade på loppis förra året. Hon bad att få den! Hon är ett troll. Jag inser att jag själv är ett troll nu. Jag med. :-D

Om du addar mig på facebook u will se.

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Du frågar vilken kategori jag tillhör. Svårt att svara på, det beror nog på vem du frågar. Har man varit med i den politiska hetluften som jag har så finns det många olika uppfattningar om en.

Mina vänner ser mig nog som en snäll trollmor som skall ta hand om alla:-)

Anonym sa...

Minns du mig?? Jag satt på fridegård