söndag 6 juni 2010

Stort GRATTIS till Sverige och Moderaterna!

DN skriver: "Trots att firandet har pågått i över hundra år är det bara 27 år sedan som den 6 juni blev Sveriges nationaldag. Så sent som 2005 blev dagen en röd helgdag." Men, det är aldrig för sent att lära sig hur man firar sitt land! Gratulerer med dagen Sverige och alla svenskar på nationaldagen i dag.

Ett stort GRATTIS även till Moderaterna i dag. SvD skriver: "I den senaste opinionsmätningen från Demoskop rasar Socialdemokraterna med 3,9 procentenheter och hamnar på 29,9 procent. Samtidigt ökar Moderaterna med 3,9 procent till 34,5 procent – och, om mätningen stämmer, petar partiet ner Socialdemokraterna från tronen som Sveriges största parti. I så fall är det två historiska händelser: Sedan 1921 har Socialdemokraterna aldrig fått under 30 procent av rösterna i ett val. Och Moderaterna har aldrig någonsin varit det största partiet i landet." Det är bara att gratulera! Det blir ett spännande val.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Mona !
Du är oersättlig och jag hoppas Du fortsätter med samma takt och ambition att driva sosserörelsen. Om Du bara gasar på lite till och drar fram den där tokiga Ohly lite mer och pratar lite till om mantrat skattehöjningar och förstatligande och bidragsgivande osv så är segern garanterat vår till hösten

Före detta sosse!