torsdag 3 september 2009

Lotta Grönblad (S), numera osynlig makthavare.

Dagens debattartikel i Eskilstuna-Kuriren:

Osynliga politiker regerar i Strängnäs

"Vart tog Lotta Grönblad vägen? Kontrasten är slående jämfört med hennes tid i opposition då hon inte skrädde orden. Men under hennes tid som barn- och utbildningsnämndens ordförande har skolpengen och lärartätheten blivit lägre än någonsin och valfriheten begränsats. Inför 2010 blir situationen antagligen ännu värre. Viceordföranden Hallgarn (med en tiondel av Grönblads arvode) försöker räta upp besluten och svara oroliga föräldrar om skolskjutsar med mera. Strängnäs är värt bättre än osynliga politiker".

Helen, förälder till två skolbarn i Strängnäskommun

5 kommentarer:

Mats Werner sa...

Onekligen en helt motiverad undran!
Hälsar MATS fra Geirangerfjorden

Margit Urtegård sa...

Hej Mats.

Tack för bilderna du har skickat mig från mobilen. Jag blir lite avundsjuk när jag ser bilder från mitt vackra Norge. Hoppas du njuter av resan.

Klem
Margit

mariavB sa...

Klar spricka finns i BUN mellan s och fp. Blir intresant att se hur Bruno Karlsson (fp, ny 1e vice ordförande)hanterar den. Det verkar inte finnas många folkpartister kvar i partiet. Vi i M och SP får dock många nya medlemmar som vill engagera sig. Det är kul. Vi har vind i seglen, medans fp och c har soppatorsk !

Margit Urtegård sa...

Hej Maria.

Soppatorsk, den var kul:-). Ja, med tanke på att FP plockar fram Bruno Karlsson och C plockar fram Torgny Jonsson till uppdrag på facknämndsnivå, så kan man ju börja undra.

Ja, vi har vind i seglen, det är bra.

Klem

Kerstin sa...

Jag, Henrik Landerholm och Bruno Karlsson satt i Skolstyrelsen i tidernas begynnelse (det känns så), så där för 25 år sedan. Sen dess har jag bara träffat Bruno på stan ibland. Vi delade många värderingar då, jag hoppas det inte har ändrat sig.

Kerstin