tisdag 5 maj 2009

Glada och trevliga hurtigbullar i Oslo!

Citat från Aftenposten i Norge:

"BERLIN (Aftenposten.no): Oslo skrytes opp i sky som en av verdens beste, peneste og hyggeligste metropoler og Oslofolk omtales som Europas lykkeligste hovedstadsbeboere. Den som flanerer gjennom Oslo blir helt avslappet. Det kommer av de lykkelige nordmennene, som har tjent på finanskrisen. Oslos innbyggere er de gladeste innbyggere i alle Europas hovedsteder, og mottar sine gjester så avslappet at det smitter over, skriver Mischke.

Og som grunn til å være lykkelige nevnes en gjennomsnittslønn på 40 000 euro (350 000 kr.), et sosialsystem som fanger opp absolutt alle, lav lånerente som gjør at boligkjøp virkelig lønner seg og en arbeidsledighet på nesten null prosent".

7 kommentarer:

Bullen sa...

Vad gör jag kvar i Sverige, jag flyttar till oslo ;)

Margit Urtegård sa...

Hej du.

Det får du absolut inte göra, vi har ett val nästa år och du skall in i kommunfullmäktige!:-)

Klem
Margit

mariavB sa...

Har alltid haft en stark dragning till Norge, jag gillar deras livsstil och glada humör.

MvH Maria

Anonym sa...

Jeg liker ikke Oslo!! =) Alt for lite norsk der altså ;) Molde er bedre! Overalt møter du svensker og andre og du lurer på om du fortsatt er i norge eller om du plutselig blitt teleportert til sverige eller et annet land mens du blunket! hehe!

Oslo er bra når du skal shoppe men det beste med Oslo er nok at du får dra hjem derifra ;)

Litt som stockholm!!

Elsker mitt Molde!!

Margarita

Ebbe Ollman sa...

Det behövs en kraftig geomsnittslön i Norge med tanke på vad saker och ting kostar i det landet.

Margit Urtegård sa...

Hej Ebbe.

Ja, det behövs en kraftig genomsnittslön i Norge för att klara av de höga kostnaderna och vet du vad, det är just vad de har! När mina norska släktingar och vänner har betalat sina räkningar med mera har de mera kvar i plånboken än vad vi har när vi har gjort detsamma. Det är därför levnadsstandarden i Norge är högre än här. Lönerna är högre och skatterna är lägre och valutan är bättre, därför är det dyrt för oss svenskar att åka dit.

MVH Margit

Anonym sa...

Skrattretande när nationalekonomen Urtegård uttalar sig.
Tur att hon inte bestämmer över Strängnäs bräckliga finanser.