onsdag 8 juni 2011

Stort GRATTIS Margarita Urtegård till examen!

Margarita Urtegård med examenspresenten från sin mamma, en rosa Guessklocka


Jag har alltid varit mäkta stolt över alla mina tre barn. De är mitt liv, de är mitt allt! I dag är jag extra stolt över min dotter Margarita. Hon har tagit en akademisk examen i Norge i dag, en kandidatexamen. Vår norske släkt har kämpat hårt för att få det bättre. Vi härstammar från en gammal fattig bondesläkt på västlandet i Norge.

Min dotter har ofta fått höra de Liberala Kvinnornas kloka ord "Pojkvänner kommer och går, akademiska poäng består". Mina faddrar sa till mig när jag var liten att kunskap är makt och kunskap kan ingen ta ifrån dig. De hade så rätt. Folk kan plocka både heder och ära av dig. Men dina kunskaper kan ingen någonsin ta i från dig.

Stort GRATTIS bästa Margarita; min vackra och duktiga dotter. I dag rinner mina tårar av glädje. Jag skulle önska att jag var hos dig i Norge i dag. Kärleksfulla hälsningar från mamman din; världens stoltaste mamma. Kram, knus og klem!

3 kommentarer:

David Bergström sa...

Gratulera henne så mycket från mig! :)

Margit Urtegård sa...

Tusen tack David! Det skall jag göra. Kram, knus og klem:-)

Anonym sa...

Hei verdens beste mamma. Tusen takk for denne hyllest. Tenk at i er ferdig med tre år på høgskolen. Ufattelig! :) takk for at du gjort meg til den i er.

Elsker deg masse!! Nuss og klem fra din nyutdannede datter! <3